martes, 23 de junio de 2009

Now we are free


Me noto particularmente bien estos días, las tres semanas de carga creo que las he asumido bién y me encuentro más fuerte que nunca física y mentalmente. Adelante!!!!

Me encanta esta canción, me encanta esta película. El 5 de Julio mi particular batalla, qué poco falta ya... Gallina de piel !!!!

3 comentarios:

Javi dijo...

A tope Miquel que has fet una feina d'entreno de collons! Amb aquests kilometratges de bici que has fet en les últimes setmanes millor que l'home del mazo es posi un bon casc per quan passis pel davant per complir amb el ritual pre-carrera!

Nosaltres com a primerizos en el tema estem amb un lio mental brutal: per una banda nerviosíssims per enfrontar-nos per primera vegada a una batalla que promer ser "campal"; i per altra amb la pseudo-tranquil.litat associada a la inconsciència de no saber la brutalitat que ens espera... Una mica com a la primera marató!

Això sí, amb unes ganes brutals de què arribi el dia del debut i que la sort del novato ens acompanyi per penjar-nos la medalla de finishers!

Arribem a Austria dijous, o sigui que ja ens veurem per allà! SeremSerem fàcils de reconèixer: els 2 pardillos que anem despistats a tope!

ivan dijo...

Otro miguel, otro¡¡

el quinto ironman que compartimos, con la misma ilusión, con los mismos miedos...pero cada vez más fuertes.

Apuesto a que bajas de 11 horas.

Todo pasa por una buena maraton, tu lo sabes bien...

un abrazo

ivan

Gabriel dijo...

Fuerza y honor!!!!!

 © Miquel Morales.

TOP